Založ si blog

Premiér z lazov

Juraj Hipš, učiteľ filozofie a estetiky, ktorý má od „estetična“ na míle ďaleko, je živým dôkazom toho, že dnes môže byť ktokoľvek čímkoľvek.

 

Ako mladý revolucionár a aktivista sa odsťahoval na lazy, kde sa z neho stal dokonca „sociálny inovátor“. Áno, je to možné aj keď žijete na lazoch, mimo society.

Keďže aj na lazoch je potrebné nájsť spôsob ako živiť sa, vznikla živica. Organizácia, ktorá má pod palcom vzdelávacie centrum či formáty ako Sokratov či Komenského inštitút. (Fun fact: Vzdelávacie centrum má vo svojej ponuke napríklad aj kurz Medicína ženstva pod vedením lektorky vyštudovanej v odbore herectvo. Wau, respektíve auč!)

Napriek tomu, že spomínané inštitúty zdôrazňujú význam nenásilnej komunikácie, samotný zakladateľ a tvár týchto zariadení si takýto spôsob komunikácie, žiaľ, neosvojil. Jeho komunikácia je ako živica – lepkavá a vtieravá. Čo je zároveň pochopiteľné vzhľadom na nenaplnené ambície spred parlamentných volieb, fňuk.

Odborník na: ženy, rodiny, rozvody a pocity detí z rozvedených rodín (určite o nich veľa počul), ochranu prírody a medvede v Tatrách, vzdelávanie všetkých a všetkého na celom území Slovenska, zdravotníctvo, dokonca aj súdnictvo. Zoznámte sa, polyhistor Juraj Hipš. Dobre, že sa nestal ministrom školstva. Mal by mať ambíciu byť minimálne premiérom. S Igorom má mnoho spoločného, dokonca aj výber kusového textilu, takže predpoklady sú…

Z čias členstva v Anarchistickej asociácii zrejme pretrval vnútorný pocit výnimočnosti, na ktorý si ale treba dať pozor, aby Ďurovi nezačalo do nosa pršať a nevyfauloval sa z ligy výnimočných na dôchodok ku kamošovi a bývalému straníckemu predsedovi.

To prečo sa tomuto strapánikovi dostáva toľko mediálneho priestoru sa môžeme len domnievať, každopádne Denník N by mohol byť aspoň taký nezávislý, ako garderóba uja z lazov a poskytnúť priestor na reakciu aj tým, ktorých tento „politik“ vo svojich blogoch, príspevkoch či rozhovoroch spomína. Alebo odovzdať svoje N na národnom výbore!

Mestské zastupiteľstvo alebo Cirkus Petržalka

27.06.2019

Cirkus „Miestne zastupiteľstvo Petržalka“ si za posledné mesiace získal množstvo nových divákov a tí skalní sa tiež nestačia čudovať. Zasadnutie miestneho zastupiteľstva zo dňa 25.6.2019 prekypovalo espritom viac než inokedy vzhľadom na to, že okrem stabilnej témy ne/kosenia sa poslanci venovali aj schvaľovaniu návrhov dvoch všeobecne záväzných nariadení venovaných [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 5598x
Priemerná čítanosť článkov: 2799x

Autor blogu

Kategórie